Cím:
2200 Monor, Kossuth L. u. 147.

Telefon:
06 29 411 309


>>USZODAMESTERI ÁLLÁS <<

 

A Monor Városi Uszoda uszodamesteri végzettséggel rendelkező munkatársat keres rész- illetve teljes munkaidőben.

Feladatok: a medencében, a medencetérben és a szaunában tartózkodók életének, testi épségének védelme, a házirend betartatása, az úszómedence,tanmedence és környezete tisztaságának, valamint előírt vízminőségének biztosítása, a szauna előírás szerinti működtetése és a munkakörhöz tartozó ellenőrzési és adminisztratív feladatok teljeskörű ellátása.

Elvárások: uszodamesteri végzettség, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, pontos, felelősségteljes munkavégzés, büntetlen előélet, több műszakos munkarend vállalása.

Kérjük, hogy önéletrajzát a jakab.laszlo@kovalzrt.hu e-mail címre küldje el!-------------------------------------------------------------------------------------

 

„Az „ÖKOVÍZ” Nonprofit Kft. ceglédi telephelyére, valamint a monori kirendeltségre hulladékszállító járműre keres gépjárművezető és rakodó munkatársakat.

Gépjárművezetők bére és rakodók bére megegyezés szerint. Gépjárművezetőknél elvárás a GKI kártya megléte. Rakodóknál előny az OKJ-s Hulladékgyűjtő és – szállító képesítés.


Önéletrajzokat várjuk az okoviz@okoviz.hu email címre vagy a 2700, Cegléd Pesti út 65. postacímre.”

                            

---------------
Nincs további aktuális állásajánlatunk!
Kövál Zrt.
2200 Monor, Kossuth L. u. 147.
Telefon: 06 29 411 309
Fax: 06 29 611-300