Monor Városi Uszoda tájékoztató

Péntektől (2022.09.16.) üzemben az uszoda
Fontos kérés a Képviselő-testülettől: Használjuk ki!
Árlista az "uszoda üzemeltetés" menüpont alatt található.
 
Az elmúlt 2 hétben a Városvezetés több ízben megtárgyalta az Uszoda üzemben tartási feltételeit.
Jó hír, hogy a karbantartások befejeződtek, míg Monor Város Képviselő-testülete támogatta a nyitást, így az Uszoda péntektől a szokott nyitvatartással várja vendégeit.

Az energiaárak emelkedése sajnálatosan magával kellett, hogy hozza a belépőjegy árak emelését is, melyről részletes tájékoztatást az Uszoda üzemeltetőjének holnapja ad: www.koval.hu
Az új jegyárak még mindig jellemzően kedvezőbbek, mint a környék hasonló méretű és színvonalú uszodái esetében alkalmazott díjak.
Jelenleg a bérletértékesítés szünetel, ugyanakkor a korábban megvásárolt bérletek felhasználhatók.

A tárgyalások érintették az úszó és vízilabda sportokat, illetve az egyéb szervezett sport és rekreációs foglalkozásokat is, amelyek szintén el fognak tudni indulni. A szervezett oktatási díjak változásáról a programszervező tud bővebb tájékoztatást adni.

A 2023 év eleji nyitás lehetőségét az Önkormányzat a bevételi adatok, az akkor ismert energiaárak és a költségvetési helyzet tükrében novemberben fogja újra mérlegelni.

Az első hétvégén a víz hőfok még hidegebb lehet ez a felfűtési időből adódik, ezt követően 25-27C˙ üzemi hőmérséklet áll majd rendelkezésre a nagymedence, a kismedence pedig 30-32 C fokon fog üzemelni.

Nagyon kérjük a város lakóit, és az uszoda nem monori látogatóit, hogy éljenek a lehetőséggel és használják az intézményt reményt adva arra, hogy a rövid és középtávú üzemben tarthatóság biztosított legyen!

2022.09.15.