Uszoda üzemeltetés

A Városi Uszoda 2004-es évben nyitotta meg kapuit a látogatók, sportolók részére. Uszodánkban található egy 25 méteres medence, illetve egy kisebb tanmedence. Létesítményünk számos szervezett vízi-sport tevékenységnek ad helyet, mint például iskolai úszás, vízilabda és egyéb vízi-sport rendezvények, kupák.

Oktatók, bérlők, szolgáltatók elérhetőségei:

Úszásoktatásról bővebb felvilágosítást az úszásoktatók tudnak adni.
Zátrok Tamás:06-20/388-17-06; zatroktamas@gmail.com
Nagy András: 06-20/222-88-84

A Monori Sportegyesület úszó szakosztályáról bővebb felvilágosítást a szakosztály elnöke tud adni:
Zátrok Tamás 06-20/388-17-06, zatroktamas@gmail.com

Vízilabdával kapcsolatban pedig a következő elérhetőségen tud érdeklődni:
Bujka János: 06-70/315-58-39, bsport.polo@gmail.com

Aquafitness oktató:
László Ildikó: 06-30/351-70-11 fenyesne2@freemail.hu

Babaúszás minden szombaton 9:00 - 12:00
Garajszki-Hende Cintia: 06-30/928-44-43, hende.cintia@gmail.com

Monor Városi Uszoda tájékoztató
Publikálás ideje: 2022-09-15

Péntektől (2022.09.16.) üzemben az uszoda
Fontos kérés a Képviselő-testülettől: Használjuk ki!
Árlista az "uszoda üzemeltetés" menüpont alatt található.
 
Az elmúlt 2 hétben a Városvezetés több ízben megtárgyalta az Uszoda üzemben tartási feltételeit.
Jó hír, hogy a karbantartások befejeződtek, míg Monor Város Képviselő-testülete támogatta a nyitást, így az Uszoda péntektől a szokott nyitvatartással várja vendégeit.

Az energiaárak emelkedése sajnálatosan magával kellett, hogy hozza a belépőjegy árak emelését is, melyről részletes tájékoztatást az Uszoda üzemeltetőjének holnapja ad: www.koval.hu
Az új jegyárak még mindig jellemzően kedvezőbbek, mint a környék hasonló méretű és színvonalú uszodái esetében alkalmazott díjak.
Jelenleg a bérletértékesítés szünetel, ugyanakkor a korábban megvásárolt bérletek felhasználhatók.

A tárgyalások érintették az úszó és vízilabda sportokat, illetve az egyéb szervezett sport és rekreációs foglalkozásokat is, amelyek szintén el fognak tudni indulni. A szervezett oktatási díjak változásáról a programszervező tud bővebb tájékoztatást adni.

A 2023 év eleji nyitás lehetőségét az Önkormányzat a bevételi adatok, az akkor ismert energiaárak és a költségvetési helyzet tükrében novemberben fogja újra mérlegelni.

Az első hétvégén a víz hőfok még hidegebb lehet ez a felfűtési időből adódik, ezt követően 25-27C˙ üzemi hőmérséklet áll majd rendelkezésre a nagymedence, a kismedence pedig 30-32 C fokon fog üzemelni.

Nagyon kérjük a város lakóit, és az uszoda nem monori látogatóit, hogy éljenek a lehetőséggel és használják az intézményt reményt adva arra, hogy a rövid és középtávú üzemben tarthatóság biztosított legyen!

2022.09.15.

Lakossági tájékoztató
Publikálás ideje: 2022-08-31

Meg kell vizsgálni az Uszoda működési feltételeit

Monor Város Képviselő-testülete számára a tegnapi ülésen ismertetésre került a megnövekedett energiaárak mellett a különböző intézmények és épületek üzemeltetési költsége a téli időszakra.

A jelentős önkormányzati kiegészítő támogatással működő Monori Városi Uszoda esetében a költségek emelkedése olyan mértékű, hogy azt a belépődíjak emelésével és a szolgáltatások jellemzőinek megváltoztatásával lehet esetlegesen kigazdálkodni. A belépődíjak és sávbérleti díjak emelése egyébként is napirendre került volna tekintettel arra, hogy a díjak az elmúlt több, mint 10 évben változatlanok voltak.

A képviselők az ülésen úgy döntöttek, hogy

A kép eltávolítva.a 2022.09.15-i testületi ülésre el kell készüljön egy az uszodára fókuszáló döntéselőkészítő anyag, mely alapján felelős döntést tudnak hozni a működtetés lehetséges feltételeiről

A kép eltávolítva.a képviselő-testület őszi-téli ülésszakán napirenden tartja az uszoda és a többi intézmény energetikai korszerűsítését és dolgozik a szükséges koncepció, illetve kiviteli tervek elkészítésén. A tervek birtokában lehetséges megpályáztatni a kivitelezést, melyre saját forrás, illetve állami céltámogatás adhat lehetőséget

A kép eltávolítva.a vízfeltöltését mielőbb meg kell kezdeni az uszoda statikai és gépészeti technológiájának védelme érdekében is

Az uszoda karbantartása a jövő héten befejeződik és megkezdődik a vízfeltöltése, az uszoda indulásának lehetséges legkorábbi időpontja: 2022.09.19.

Monor, 2022. szeptember 2.

 

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy uszodánkba üzemszünet került elrendelésre 2022. szeptember 15. napjáig. Megértésüket köszönjük!

Újra Családbarát szolgáltató hely az uszoda!
Publikálás ideje: 2022-07-12

Örömmel jelentjük be, hogy uszodánk 2020. után idén 2022.-ben is elnyerte a családbarát szolgáltató hely tanúsító védjegyet.
Büszkék vagyunk a díjra, és a jövőben is azon dolgozunk, hogy továbbra is magas színvonalon végezzük tevékenységünket.

Játszósarok az uszodában
Publikálás ideje: 2022-04-01

Örömmel értesítjük tisztelt látogatóinkat, hogy uszodánkban játszósarok került kialakításra, mely megtalálható az emeleten a büfé szomszédságában.Továbbra is várjuk Önöket szeretettel!

jatszosarok