Uszoda üzemeltetés

A Városi Uszoda 2004-es évben nyitotta meg kapuit a látogatók, sportolók részére. Uszodánkban található egy 25 méteres medence, illetve egy kisebb tanmedence. Létesítményünk számos szervezett vízi-sport tevékenységnek ad helyet, mint például iskolai úszás, vízilabda és egyéb vízi-sport rendezvények, kupák.

Oktatók, bérlők, szolgáltatók elérhetőségei:

Úszásoktatásról bővebb felvilágosítást az úszásoktatók tudnak adni.
Zátrok Tamás:06-20/388-17-06; zatroktamas@gmail.com
Nagy András: 06-20/222-88-84

A Monori Sportegyesület úszó szakosztályáról bővebb felvilágosítást a szakosztály elnöke tud adni:
Zátrok Tamás 06-20/388-17-06, zatroktamas@gmail.com

Vízilabdával kapcsolatban pedig a következő elérhetőségen tud érdeklődni:
Bujka János: 06-70/315-58-39, bsport.polo@gmail.com

Aquafitness oktató:
László Ildikó: 06-30/351-70-11 fenyesne2@freemail.hu

Babaúszás minden szombaton 9:00 - 12:00
Garajszki-Hende Cintia: 06-30/928-44-43, hende.cintia@gmail.com

Szaunaszeánsz
Publikálás ideje: 2023-02-28

Kedves Vendégek!
A szaunaszeánszok alkalmával a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel együtt a kabinban. A résztvevők számára különböző aromás felöntéseket biztosít, garantálva a vendégek fokozott hő- és komfortérzetét. A szaunamester gondoskodik a ventilációról a szaunán belül, valamint a jó hangulatról, ami szintén nem elhanyagolható szempont a pihenni, kikapcsolódni vágyó látogatók számára.
Egy-egy szeánsz időtartama 2x15 perc, melyet nem kötelező végigülni, hisz nem az a cél, hogy rosszullétig szaunázzon mindenki. A két program között a felhevült test lehűtése következik, majd pihenés, relaxáció, hogy újra készen álljon a szervezet a következő megpróbáltatásra.
Minimum létszám a program megtartásához: 6 fő
Maximum létszám/alkalom: 10 fő
Részvételi szándék jelzése személyesen a Monor Városi Uszoda házipénztárában (2200 Monor, Balassi Bálint u. 14.), vagy telefonon a 06-29/614-500 számon lehetséges.
Szauna szeánszainkon való részvételi díj 2.500 Ft / fő + uszoda belépőjegy megvásárlása.
Szaunamester: Szalisznyó Róbert
A szauna szeánszok programjai a vendégek igényeitől függően változhatnak.
Néhány felöntés jótékony hatásai:
Illóolajos szeánsz
Vízbe kevert 100% tisztaságú illóolajat oszlat szét a szaunamester a kályhán. Az aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére és légúti betegségekre vagy megelőzésükre is kiválóan alkalmasak. A különböző aromákkal változatossá lehet varázsolni a szeánszokat. Ezt a programot elsősorban „bemelegítésre” használjuk, mégis intenzívebb, mint a hagyományos szaunázási forma. Az aromás szaunázás – a szauna kiváló stresszoldó hatása mellett – segít a hangulat javításában.
Sós szeánsz
Rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak a megduzzadt és elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük feszesebbé válik. A sóval, sokkal aktívabbá tesszük verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe.
Mézes szeánsz
A sós szeánszhoz hasonlóan rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A meleg hatására a méz cseppfolyóssá válik, a kitágult pórusokon keresztül gyorsan szívódik. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, hatásos bőrszennyeződések, pattanások, kisebb hegek ellen. Hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. A szeánszok végére felüdült, kellemes tapintású, puha bőrrel távoznak a vendégek, arról nem is beszélve, hogy kellemes virágméz illatúan.
Jeges szeánsz
A kedvelt programok közé tartozik. A jég kályhára való felhordásával kitűnő forróságot lehet elérni a kabinban. Többek között látványa gyönyörködtető és a kiosztott jég darabokkal való játék is felüdítő. Felpezsdítő érzés, ahogy a forró levegővel játszik a szaunamester és a hideg futkos a vendégek hátán.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szaunaprogramok ideje alatt, a szaunában kizárólag a szolgáltatásra jelentkezett Vendégeink jogosultak benntartózkodni.
Megértésüket köszönjük!

szaunaszeansz
Uszoda helyiségbérlés
Publikálás ideje: 2023-02-15

Uszoda helysegberlet

Monor Városi Uszoda tájékoztató
Publikálás ideje: 2023-01-30

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2023. február 1.-től újra lehetőség van uszodabérlet kiváltására.

Uszoda nyitvatartás változás
Publikálás ideje: 2023-01-30

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2023.. február 1.-től változik az uszoda nyitvatartási rendje, az alábbiak szerint:

uszoda nyitvatartas

 

Újra nyitva az Uszoda
Publikálás ideje: 2023-01-16

2023. január 16.-tól nyitva a Monor Városi Uszoda. Várjuk a nagyközönséget és a sportolókat.